Bli med Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester i deres politisk ukorrekte univers hvor de presenterer kjente sanger fra 3 Busserulls karriere. Alt servert med bøttevis av sjølironi!

 

”- Endelig fikk jeg spille i band igjen”, - sier Gunnar Andersen med fartstid i 3 Busserulls siden 1978!

Det siste året har vært fantastisk – Jubileumsforestillingen «Lått og Løye i 40 år», spilt i Kulturhus ble en kjempesuksess. Det ga mersmak å turnere med forestillingens musikere, som har vært med Busserulls siden 80-tallet på turneer og plateinnspillinger. Platen, Jubalon, den første samlingen av Busserulls Beste kom ut i 1989.

I by og bygd trekker de fulle hus og skaper latter og hallelujastemning, - med fornøyde publikummere og arrangører. Og ikke minst, et ungt publikum, som er med fra første strofe; ”Halleluja alle sammen…”.

 

3 Busserulls er en av våre mest rutinerte underholdningsgrupper.

Med selvironi og glimt i øyet skaper ”Norges eldste boyband” begeistring, om de trør til med stand-up og revyinnslag eller drar til med publikumsslagere som St. Pauli Blues, Øl, øl og mere øl, Plukka plommer i Hardanger, 16 da’r på plattform eller Dei saliges kvarter.

Med sin visuelle form og lange erfaring tilpasser de seg alle formater; - fra revyshow til større musikkfestivaler.

 

3 Busserulls platedebuterte i 1977. Til sammen kan de skilte med 15 LP/CD.

 

3 Busserulls er kultur! Et kulturfenomen utsprunget fra bygdemiljø og vekkelsesmøter. Fra sjømannstradisjon til oljeplattform.

Fra utkanten - både geografisk og kulturelt!

Humor og ramsalt samtidskommentar, om det handler om kystkultur eller dobbeltmoral.

 

Busserulls Jubalon Orkester er originalbandet som turnerte og spilte på plater siden 80-tallet: Torbjørn Økland/Alexander Flotve (gitar), Jostein Hustveit (trommer), Inge Enoksen (keybord), Inge Johnsen (bass).

 

I forbindelse med at plateselskapet Universal Music ga ut en dobbel CD med tittel: ”kan du huska…3 Busserulls 47 beste”, skrev Bård Ose (NRK) i en medfølgende biografi: Det er noe uimotståelig smittende ved platene til 3 Busserulls. Noe befriende uhøytidelig som gjør at alle – selv den verste surpomp eller fanatiske avholdsmann – er nødt til å komme i godt humør. Hver tilhenger har sin egen teori om hva grunnen kan være, og her er min:

3 Busserulls vet at hele poenget er å glede folk!

Spotify : https://open.spotify.com/artist/40WcjZE85kcdyDgtW5YPFc

3 Busserulls: "Plukka plommer i Hardanger"

3 Busserulls - Små, Fagre Gudsord Fra Landet

3 Busserulls - Å då lo eg