Sivvah

Sivvah er et band som hovedsakelig spiller egenprodusert musikk som er en god blanding av pop, soul, funk, blues og rock ispedd litt jazz.
Musikken kjennetegnes av et energisk og groovy sound med heftige gitarsoloer og funky orgeltoner, gjerne med plass til litt improvisasjon.
Det hele toppes av bandets vakre vokalist som med en fantastiske stemme og stor utstråling har et sterkt musikalsk utrykk på scena.
Sivvah holder til på Osterøy, en øy litt nord for Bergen og består av musikere med bred erfaring fra forskjellige musikksjangre. De fant hverandre musikalsk i 2007 og startet bandet Sivvah ut fra felles musikkintresse og et stort ønske om å formidle egenprodusert musikk.
Bandet har opparbeidet seg erfaring fra både små og store scener rundt om i landet og har opptrådt på flere av de sentrale stedene i Bergensområdet. De har fått masse gode tilbakemeldinger fra både publikum og arrangører om at de har et variert repertoar og at publikumet liker musikken deres. Sivvah har også ved noen anledninger spilt akustiske konserter, noe de synes er både berikende og spennende.
Det er en entusiastisk gjeng som har stor glede av å opptre live, og som med stor respekt for puplikum alltid gjør sitt beste i å formidle god musikk og ekte spilleglede på scena.

Sivvah består av:
Elin Elisabeth Eggen (vokal)
Heine Tjoflot (leadgitar /kor)
Jan Egon Langhelle (rytmegitar /kor)
Dag Rune Tvedt Henriksen (tangenter /kor)
Steinar Vatle (bass /kor)
Olvar Ibsen Bulko (trommer)

Sivvah-Hold On

SIVVAH-LET U KNOW